Skip to main content

Fonden Bindeleddet

Tilbud

Fonden Bindeleddet danner mentorskaber mellem frivillige og unge i udsatte positioner. I Vejle samarbejde vi med Baglandet, som er et mødested for tidligere anbragte. Vores frivillige er en del af mødestedet hver tirsdag, indtil der opstår en god kemi mellem en frivillig og en tidligere anbragt. Derfra danner vi et mentorskab, hvorefter mentorparret bruger tid på fx at drikke kaffe sammen, gå i biografen eller måske endda tage i fitness sammen. Et mentorskab varer i cirka et år.

Bindeleddets vigtigste opgave er at støtte unge mennesker i udsatte positioner. Derfor sætter vi ikke mål for vores mentorskaber. Vi forsøger at skabe rammer, så de unge kan få et menneske omkring sig, som de kan snakke med om stort og småt. Det, tror vi på, kan skabe et socialt overskud, som kan være med til at den unge lettere kan overkomme sine egne udfordringer.

Målgruppe

Vores frivillige kan være hvem som helst. Vi har intet krav om uddannelse, alder eller noget som helst. Vi tror på, at alle kan være noget for alle, og de unge mennesker, som vi møder, kan både have brug for en mentor med livserfaring, som de kan lære af, eller en på samme alder, som de kan spejle sig i. De kan have brug for nogen, som er stille og rolige omkring dem, og de kan have brug for nogen, som giver dem et kærligt skub i den rigtige retning.

Dog skal man være et sted i sit liv, hvor man har ressourcer nok til opgaven, da det kræver noget at være noget for et andet menneske.

Formål

Bindeleddet danner mentorskaber mellem frivillige og unge i udsatte positioner.

Kontaktinfo

Foreningsnavn: Fonden Bindeleddet

Kontaktperson: Mads Voss
Adresse: Ingen
Telefon: 93 94 81 88
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside: www.bindeleddet.org

Fonden Bindeleddet

Tilbage til kategori

Medlemsforeninger