Skip to main content

Værestedet

Måske har du et fysisk handicap. Måske er kræfterne ikke helt, hvad de har været. Måske bøvler du med andre ting. Eller måske vil du bare gerne være sammen med andre et rummeligt, trygt og hyggeligt sted, hvor der er plads til alle. Så er nogle af de mange aktiviteter i Værestedet i Foreningernes Hus sikkert noget for dig.

Tirsdagscaféen

Tirsdagscaféen holder til i sofahjørnet i salen i Foreningernes Hus. Har du lyst til at være med i et hyggeligt fællesskab hvor vi hygger, snakker, drikker kaffe, spiser kage, strikker, spiller spil og får vendt store og små begivenheder.

Så kom tirsdag kl. 12.30-14.30.

Du behøver ikke melde dig til. Bare duk op. Alle er velkomne.

Banko

Vi mødes om banko, amerikansk lotteri og en masse snak. Præmierne er små, men hyggen er stor.

En plade koster 10 kr. 10 lodder til amerikansk lotteri koster 20 kr.

Du kan købe kaffe og kage for 15 kr. Har du lyst til lidt at spise inden spillet, kan du købe en lækker, lun frokostret for 35 kr. Frokostretten skal bestilles senest onsdag før næste spillegang.

Vi spiller som regel den første mandag i hver måned kl. 13, men vi sælger fra kl. 12.15.

I 2024 spiller vi på følgende datoer: 5. August, 2. september, 7. oktober, 4. november og julebanko d. 2 december.

Fællesspisning

Hver tirsdag kl. 12 spiser vi sammen i cafeen i Foreningernes Hus. Her kan du nyde en lækker ret og en god snak med de øvrige med-spisere og de frivillig i huset. En varm ret koster 45 kr. pr. person og en kop kaffe bagefter koster 5 kr.

Du er nødt til at fortælle på forhånd, at du kommer, så vi ved hvor mange kartofler, vi skal skrælle. Giv besked i cafeen eller ring til os i henvendelsestiden, hvis du vil være med.

Kortspil

Kan du lide at spille Whist? Hver tirsdag kl. 9.30-12 er der en lille flok, der sidder og tærsker i kortene. Ring til Henning Mortensen på telefon 42 16 35 38 og hør nærmere,  hvis du har lyst til at være med.