Skip to main content

Om frivilligt arbejde

Hjælp lokalt

Foreningernes Hus eksisterer blandt andet for at udvikle, støtte og synliggøre en bred vifte af frivilligt socialt arbejde og sociale fællesskaber. Vi guider borgere, der ønsker at bidrage med frivilligt arbejde, vi hjælper foreninger med at finde frivillige kræfter og vi hjælper en mangfoldighed af mennesker med at finde vejen hen til sociale fællesskaber og afhjælpende indsatser. Vi er kort sagt brobyggere,- vi bygger bro på tværs af det frivillige, det offentlige og det private. Vi bygger bro mellem mennesker.

Har du overskud til at yde frivilligt arbejde?

Vi inviterer altid gerne ind til en kop kaffe og en snak om dine ønsker, interesser og erfaringer. I fællesskab klarlægger vi hvilket frivilligt arbejde, der giver mening for dig at bidrage med.

Har du brug for information og hjælp til at finde vejen ind til nye sociale fællesskaber?

Kig ind eller ring til os. Så inviterer vi til samtale, kaffe og hjælper dig med at finde nye udfoldelsesmuligheder og nye spændende fællesskaber.

Har du brug for nye frivillige i din frivillige sociale forening?

Vi understøtter og hjælper gerne med at fremme kendskabet til din forening og udbrede dit behov for frivillige. Ring og lad os tage en snak om hvordan.