Skip to main content

Kreativt værksted

Nyt frivilligjob

KAN DU GIVE UNGE DIN FORSTÅELSE OG EMPATI ?...OG SPREDE DIN KREATIVE VIDEN OG ENERGI?
Så har Foreningernes Hus det perfekte frivillige job til dig!

I forbindelse med et projekt for ensomme unge, ønsker Foreningernes Hus at kunne tilbyde et rum, hvor unge kan afprøve forskellige kreative udtryksformer, såvel som at kunne finde et trygt fællesskab. Til den opgave skal vi bruge nogle frivillige, som vil indtage igangsætter-& værtsrollen for de unge.

Det kunne f.eks være strikning, brodering, hækling, keramik, papirklip, smykkefremstilling, maleri, tegning, glaskunst og meget andet. Kan du arbejde indenfor nogle af de her nævnte aktiviteter eller kan du noget helt andet indenfor kreative syslerier og skabende processer, så er vi meget spændte på at høre fra dig!
Vi påtænker, at de frivillige vil komme til at arbejde i to-mands-team. Dette for at kunne hjælpe, sparre og inspirere hinanden. Jeres rolle bliver at stå for den gode modtagelse, være de unges inspiratorer, praktiske hjælpere og være skabere af et trygt og favnende miljø, hvor alle de unge bliver set, hørt og mødt som dem de er.
Antal timer: 2-3 timer hver 14 dag.
Vi håber på at høre fra nogle empatiske, kreative frivillige med lyst til at hjælpe unge ind i et bedre ungdomsliv. Vi modtager gerne henvendelser fra alle aldersgrupper.
Kontakt vores selvhjælpskoordinator for nærmere information om arbejdet.
Foreningernes Hus, Vissingsgade 31, 1 s, 7100 Vejle.
Telefon: 41 52 60 83: mandag, onsdag og torsdag 10.00-14.00 & tirsdag kl. 10.00-16.00
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.