Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Café Parasollen

Tilbud: Café Parasollen drives som ca. 25 andre 289 af KFUM’s sociale arbejde. Formålet med de sociale caféer og 289 for socialt udsatte er at tilbyde et alkohol- og stoffrit værested med aktivitets- og resocialiseringstilbud til alle voksne uanset køn, alder og etnisk herkomst.
Målgruppe: Brugerne, som kommer i Café Parasollen, er et bredt udsnit af den danske befolkning. Mange er ensomme og har brug for at styrke sit sociale netværk. Det være sig almindelige pensionister, men også mange, som har fået tildelt pension pga. misbrug, fysisk eller psykisk sygdom, og nogle er flygtninge. Heldigvis kommer der også mange med et godt netværk, hvilket giver en fin balance.
Formål: Café Parasollen tilstræber at rumme og give ny næring til mennesker med sociale og personlige problemer, til mennesker med sindslidelser eller misbrug samt til ensomme mennesker. Café Parasollen drives med stort engagement af få ansatte sammen med mange frivillige, som ofte er tidligere brugere/gæster i cafeen. Dette miks af ansatte og frivillige gør stedet helt unikt.
Kontaktinfo: Café Parasollen Vestergade 16C 7100 Vejle Tlf.: 75 82 05 63 Åbningstider: Mandag-fredag: 8.30-17, lørdage, søn- og helligdage: 9-13. www.kfumsoc.dk parasollenvejle@mail.dk
Located in: Væresteder
Powered by SobiPro