Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Værestedet, Kirkens Korshær

Tilbud: Værestedet skaber nogle hyggelige rammer, hvor du kan komme og få hjælp og støtte i dagligdagen eller bare nyde et godt socialt samvær med andre mennesker.
Målgruppe: Alle socialt udsatte og nødstedte mennesker.
Formål: På Værestedet kan du mødes med andre, sædvanligvis over en kop kaffe og en bid brød, andre gange omkring forskellige spil, sang eller en snak om aktuelle emner. Alle er velkomne til at bidrage med gode ideer til aktiviteter. Du kan få hjælp til at skrive breve og kontakte offentlige kontorer, ligesom der er mulighed for at få en personlig snak med en af medarbejderne, hvis det er det, du har brug for. Der kan aftales hjemme- og sygehusbesøg, hvis dette ønskes. Til påske, høst og jul holdes fest på Værestedet. Vi starter med gudstjeneste i Løget Kirke. Derefter er der middag på Værestedet med underholdning, fællessang og hyggeligt samvær. Desuden er der bankospil, forskellige udflugter, foredrag og andre arrangementer.
Kontaktinfo: Værestedet, Kirkens Korshær Grønnedalen 18B 7100 Vejle Tlf.: 75 72 17 21 Åbningstider: Mandag-onsdag: 12.30-15.30, torsdag: 10-14 (der er en kort andagt/opmærksomhed et kvarter før hver åbningstid). www.kkvejle.dk vstedet@kkvejle.dk
Located in: Væresteder
Powered by SobiPro