Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Galebevægelsen

Tilbud: Galebevægelsen: · Har et kritisk forhold til den etablerede psykiatri og kritiserer livet på de psykiatriske afdelinger. · Kræver forbud mod tvangsbehandling, der kan ændre hjernen varigt. · Kræver lovsikret ret til medicinfri hjælp. · Ønsker at afprivatisere psykiske lidelser og psykiske problemer. · Kræver påvisning og forebyggelse af lidelsesskabende faktorer i samfundet.
Målgruppe: Alle, der er "gale" over den måde, som samfundet behandler psykisk syge på.
Formål: Galebevægelsen blev stiftet i 1979 af nuværende og tidligere patienter, pårørende og behandlere. Den har udviklet sig til en græsrodsbevægelse blandt folk, der personligt har oplevet galskaben og/eller de psykiatriske institutioner og er "gale" over den måde, vi behandles på af psykiatrien og samfundet. Galebevægelsen består af lokale basis- og arbejdsgrupper. Hvert år afholdes et landsmøde, som er den besluttede forsamling i bevægelsen. Hvert år afholdes en sommerlejr, hvor gale samles til fælles diskussioner og udadrettede aktiviteter.
Kontaktinfo: Galebevægelsen Tlf.: 75 72 67 16/75 82 11 05/75 72 44 33/24 49 20 40/75 83 99 04 www.galebevaegelsen.dk farmer.niels@nypost.dk
Powered by SobiPro