Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Grønt Forum

Tilbud: Grønt Forum er en netværksorganisation for natur-, miljø- og klimainteresserede foreninger og borgere. Vi spreder information og skaber debat med fokus på emnerne: Natur og miljø Energi og klima Folkesundhed m.v. Borgerinddragelse og integration Grønt Forum vil være den foretrukne lokale bæredygtige sparrings- og netværkspartner for borgere og foreninger i Vejle Kommune. Vi vil være en lokal og national kendt og anerkendt grøn netværkspartner, der via vores stærke koordineringsevner og professionalisme fremmer bæredygtighed i vores lokalsamfund.
Målgruppe: Alle. Såvel foreninger som privatpersoner.
Formål: Grønt Forum lægger vægt på at få sat miljø, klima, natur og social bæredygtighed på dagsordnen gennem aktivt samarbejde og dialog med borgere, foreninger og Vejle Kommune. Vi fokuserer på at skabe engagement og rådgive borgere i Vejle Kommune, som aktivt ønsker at igangsætte bæredygtige projekter og aktiviteter, så vores lokalsamfund udvikler sig i en mere natur- og miljøvenlig retning. Det gør vi gennem: · Borgerinddragelse · Aktivt samarbejde med forskellige interessenter · Vores ekspertise inden for bæredygtighed · Vores stærke koordineringsevner · Vores iderige tilgang til opgaverne · Nytænkning Grønt Forums arbejde med bæredygtighed og borgerinddragelse, som tager udgangspunkt i organisationens kerneværdier: · Fælles ansvar for naturen og miljøet · Engagement · Samarbejde · Respekt for det frivillige arbejde · Åbenhed · Tilgængelighed · Mangfoldighed I Grønt Forum stræber vi efter at omsætte viden til handling. Det handler om, hvordan hver enkelt borger kan bruge denne viden til konkrete handlinger i hverdagen. Derfor er det gennemgående fokus i vores arbejde at vise muligheder for, hvordan borgerne kan bidrage til, at Vejle kommune bliver en så bæredygtig og grøn kommune som overhovedet muligt.
Kontaktinfo: Grønt Forum v/ NVC Vejle Orla Lehmannsgade 5, 4. sal 7100 Vejle Tlf.: 76 40 19 76 www.groentforum.dk groentforum@mail.dk www.facebook.com/GroentForum
Powered by SobiPro