Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Landsforeningen til støtte ved spædbarnsdød

Tilbud: At rådgive og støtte forældre, der har mistet et spædbarn, samt deres pårørende. At formidle kontakten mellem forældre, der har mistet et spædbarn. Det er vores ønske og håb hele tiden at kunne informere ramte forældre og pårørende om deres muligheder og rettigheder samt at kunne opfylde behovet for ikke at føle sig alene i sorgen.
Målgruppe: Forældre, det har mistet et spædbarn, samt deres pårørende.
Formål: Midt i sorgen og chokket over at have mistet sit barn kan det være svært at tage initiativ til at kontakte andre. Det kan derfor være en god ide, at det fx er hospitalet, et familiemedlem, en god ven eller sundhedsplejersken, der tager den første kontakt til os. I kan evt. fortælle dem, hvornår det passer jer bedst, og I vil så efter nærmere aftale blive ringet op af os. Måske føler du ikke, at du har overskud til at tale med fremmede om dit døde barn. Men du skal vide, at vi har tid og overskud til at lytte til alle dine tanker og følelser. Vi vil i den første tid holde kontakten til dig, såfremt du ønsker dette, ligesom vi gerne formidler hjælp i form af kontaktpersoner, forældregrupper, Åbent Hus m.m.
Kontaktinfo: Landsforeningen til støtte ved spædbarnsdød Tlf.: 39 61 24 51 (alt. 20 41 85 66/75 82 60 14) skovgaard22@norupnet.dk madsen.eskildsen@privat.dk
Located in: Krisecentre
Powered by SobiPro