Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Red Barnet

Tilbud: Red Barnet arbejder for børns rettigheder og giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.
Målgruppe: Mennesker, der har lyst til at udføre frivilligt arbejde og hjælpe til i Red Barnets kamp for børns rettigheder.
Formål: Red Barnet har lokale foreninger over hele landet. I lokalforeningerne arbejder frivillige med f.eks.: · Red Barnets lokale repræsentation · Børnenes fortalere · Lokale fundraisere for Red Barnet · Hververe af venskabsfamilier og børn Du kan også kontakte foreningen, hvis du og din familie har lyst til at blive venskabsfamilie. En venskabsfamilie er en familie, der har tid og lyst til at have et barn på besøg i f.eks. weekender og ferier. Sammen med barnet laver man forskellige aktiviteter og har et samvær, der ofte udvikler sig til en livslang kontakt. I Jelling har Red Barnet det såkaldte Projekt Børnetøj. Her mødes en gruppe frivillige en eftermiddag om ugen, hvor der fremstilles nyt og moderne børnetøj af høj kvalitet, som kan indgå i Red Barnets hjælpearbejde. Arbejdsopgaverne omfatter f.eks. klipning af diverse beklædningsdele og syning på maskine.
Kontaktinfo: Red Barnet www.redbarnet.dk www.redbarnetungdom.dk Give: Tlf.: 75 80 34 64 chateau.ryholl@tdcadsl.dk Jelling: Tornager 2 7300 Jelling Tlf.: 75 87 13 75 inge@stokholm.dk Vejle: Tlf.: 40 26 73 03 teammeal@pc.dk vejlelokalforening@redbarnet.dk
Powered by SobiPro