Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

FrivilligCenter Egtved

Tilbud: Vi arbejder for at udvikle: frivillige sociale netværk, ligeværdighed og dialog, rummelighed og mangfoldighed, troværdighed, glæde og selvværd samt medmenneskeligt ansvar og respekt. Endelig tilbyder vi Bisidderservice, Værktøjskassen og henvisning/kontakt til 286.
Målgruppe: Vi skaber samarbejde/kontakt mellem de frivillige og borgerne, frivilligcentrene i kommunen, Frivilligrådet, Vejle Kommune og virksomheder.
Formål: Kontoret er det fælles samlingssted for de frivillige foreninger og grupper i lokalområdet, som tilbyder forskellige former for hjælp, støtte og rådgivning til borgerne i lokalområdet. Alle grupper og foreninger kan få udleveret én nøgle til kontoret og kan således benytte lokalet til fx bestyrelsesmøder eller forberedelse af opgaver i deres forening eller gruppe. Alle er velkomne til at ringe eller komme personligt i åbningstiden, hvor der kan formidles kontakt til de forskellige frivillige, henvises til de muligheder, der findes eller måske bare fås en snak eller et råd. Vi er amatører, men arbejder ud fra engagement, ligeværd og gensidighed. Vi har tavshedspligt. Kontoret hjælper med at få nye initiativer i gang. Vi skaber kontakt mellem frivillige, der ønsker at lave noget, og foreninger, der mangler folk. Kontoret råder over en PC med printer, som står til rådighed for de frivillige.
Kontaktinfo: FrivilligCenter Egtved Kirkevej 23 6040 Egtved Tlf.: 50 48 52 90 egtved@frivejle.dk www.frivejle.dk/egtved
Powered by SobiPro