Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Børnegrupper, Statsforvaltningen Syddanmark

Tilbud: Formålet med børnegrupperne er at hjælpe og støtte skilsmissebørn, så de bliver bedre til at håndtere forældrenes skilsmisse. I grupperne har børnene mulighed for at tale med jævnaldrende børn og dele historier og erfaringer med hinanden. Der er også tid til hygge og afslappet samvær. Børnegrupperne ledes af erfarne børnesagkyndige rådgivere, som er vant til at tale med børn om svære emner. Erfaringen viser, at børnegrupperne er et vigtigt holdepunkt for de børn, som benytter tilbuddet. Det giver dem en umiddelbar lettelse, og de får mulighed for at vende sine tanker og følelser med andre skilsmissebørn og med professionelle rådgivere. Det løser ikke nødvendigvis de problemer, som børnene har, men det gør det nemmere for det enkelte barn at leve med dem på sigt.
Målgruppe: Alle børn, hvis forældre skal skilles eller for nylig er blevet skilt. Børnegrupperne er for skilsmissebørn i alderen 8 - 14 år. Der er plads til maks. 10 børn i hver gruppe, og grupperne inddeles efter alder, så der ikke er for stor aldersforskel i den enkelte gruppe.
Formål: Er dit barn klemt i jeres skilsmisse? Eller vil det bare være rart for dit barn at mødes med andre børn i samme situation? Statsforvaltningen tilbyder samtalegrupper for alle skilsmissebørn i alderen 8-14 år. Tilbuddet er gratis.
Kontaktinfo: Børnegrupper, Statsforvaltningen Syddanmark Storetorv 20 6200 Åbenrå Tlf.: 72 56 79 00 www.statsforvaltningen.dk/site.aspx?p=8481 www.morogfarskalskilles.dk syddanmark@statsforvaltningen.dk post@statsforvaltningen.dk
Located in: Børn og unge
Powered by SobiPro